| Inga varor i din kundvagn

Produkter

Chassidetaljer
Cykelhållare
Eldetaljer
Elektronik
Fotsteg
Fönster & dörrar
Förtält
Husbilar
Hushåll mm
Markiser
Möbler & Fritid
Takboxar mm
Vatten & Avlopp
Värme & Kyla
Övriga tillbehör


Information

Orderbekräftelse mailas 1-2 dagar efter lagd order då det sker manuellt.
Faktura är kostnadsfritt och mailas efter levererad order. Kunden faktureras av oss, ej Klarna.
Alla orders levereras med DHL. Undantag vid mycket små försändelser som skickas med posten.

Ursäkta röran, vi bygger om shoppen!

För tillfället satsar vi på att göra om Husvagnsprylar.se. Den aktuella hemsidan kan därför upplevas som ouppdaterad och endel helt utgående artiklar finns fortfarande kvar i systemet.


Nyhetsbrev


Börja: Avsluta:


Besök oss på facebook

Besök oss på Facebook

Köpvillkor

Följande villkor gäller vid köp mellan Internetkund och Husvagnsprylar Svenska AB, i fråga om köp som görs på www.husvagnsprylar.se och/eller www.husbilsprylar.se
  
För att få handla hos oss måste du vara över 18 år

1. Leveranser
Om du beställer produkter som inte är märkta med beställningsvara kan du räkna med att leveransen tar ca 5-7 arbetsdagar. Produkter som är märkta som beställningsvaror levereras så fort vi fått in den. Normalt sett inom 14 arbetsdagar. Vi reserverar oss för förseningar samt slutförsäljning. När vi skickar produkterna så uppdateras statusen på ditt konto hos Husvagnsprylar till Levererad. Du kan även få status genom att kontakta vårt Kundcenter. Glöm inte att uppge ditt ordernummer då du kontakta oss. Vid beställning av större produkter kommer du att bli kontaktad av Schenker för leveranstid.

Brev

En beställning som har en mindre vikt och volym levereras med leveranssätt Brev. Beställningen kommer då att levereras till närmaste ombud för uthämtning. Vi skickar alltid med kollinummer för att kunna spåra ditt brev.

Postpaket
Beställningar som väger mindre än 20 kg levereras med leveranssätt Postpaket. När din beställning har anlänt till Schenkers utlämningsställe, det kan vara en närliggande affär eller en bensinstation i din hemort, skickas en avi hem till dig. Har du angett ditt mobilnummer får du även ett SMS vilket kortar din leveranstid med 1 dag.

Hemleverans
Vid köp av större produkter med vikt över 20 kg sker hemleverans till dörren av Schenker. Du kommer då att bli kontaktad av Schenker för lämplig leveransdag. Vid frågor om leveransen, kontakta Schenker på www.schenker.se. Du behöver ha ditt kollinummer tillgängligt.

Leverans av flera produkter
Beställer du flera produkter sänder vi som regel alla produkter i samma leverans. Är någon av produkterna en beställningsvara/tillfälligt slut så väntar vi med att skicka tills alla produkter finns på lager. Vid försening mer än 5 dagar kommer du att kontaktas via E-post.

Avbeställning
Du kan fram tills att vi skickat din beställning avbeställa den på ditt konto. En återbetalning till dig sker inom 10 arbetsdagar.

Fraktkostnader
Du betalar endast frakt en gång, oavsett hur många produkter du köper. Fraktkostnaden är baserad på flera parametrar, bland annat ditt önskade leverans- och betalningssätt, ditt postnummer samt produktens vikt och emballage. Den totala fraktkostnaden blir automatiskt uträknad och presenteras innan du slutför din beställning.

Transportrisken

Vi står för transportrisken dvs risken för att varan skadas eller kommer bort under transporten från vårt lager till dig. Du står för risken vid eventuell retur till oss.

Ej uthämtade paket

För outlösta paket debiteras 395 kr för frakt samt hanteringskostnader. Vid köp av produkter med hemleverans är avgiften 595 kr.

 

2. Beställningsbekräftelse
När du gjort en betalning så kommer du till en sida med en bekräftelse. Skriv gärna ut den sidan. Du kan även se statusen på din beställning på ditt konto.

Sidan som visas är inte bindande utan endast en bekräftelse på att ditt köp vart genomfört korrekt.

 

3. Ångerrätt och öppet köp
Enligt Distans- och hemförsäljningslagen har du som konsument kund rätt att ångra ditt köp inom 14 dagar. Husvagnsprylar Svenska AB erbjuder hela 15 dagar från leveransdagen. Detta förutsatt att produkten är i oförändrat skick, det vill säga oanvänd och ej förstörd eller skadad. Du får inte använda varan men naturligtvis försiktigt undersöka den. Tänk på att kartongen och produkterna ska vara förpackade på samma sätt som när du mottog din beställning om du vill returnera ditt köp.

Vi ber dig uppmärksamma att ångerrätt inte gäller i vissa fall. Exempelvis har du inte ångerrätt om du öppnar förbrukningsvaror.

När du utnyttjar din ångerrätt ska du sända den till oss inom 15 dagar från leveranstillfället. Du står då själv för eventuella fraktkostnader. Glöm inte bort att meddela oss att du gör en retur. Då vi hanterar väldigt många beställningar kan det ibland vara svårt för oss att ta reda på vem som gjort returen. Ett kvitto skall alltid bifogas med din retur.

Vi har möjlighet att frysa din faktura om du valt att betala mot faktura eller delbetalning. Detta är viktigt för att du ska slippa eventuella inkassokrav! Gör du en retur utan att ha meddelat oss kan det ibland hinna gå till inkasso vilket gör att du måste betala en påminnelseavgift för varor du inte behåller. Detta sköts av Klarna och kan inte påverkas av Husvagnsprylar Svenska AB i efterhand.

Som företag har du ej öppet köp eller bytesrätt. Då köplagen gäller för företagskunder. Undantag om du fått fel information av säljare. Detta måste meddelas till oss senast 15 dagar efter leveransdagen

 

4. Skada vid leverans
Husvagnsprylar Svenska AB besiktigar varje försändelse innan den skickas till dig. Skulle varan ändå vara skadad när den anländer så åtar vi oss att kostnadsfritt åtgärda felet åt dig.

OBS! Det är viktigt att du gör en korrekt anmälan:

Synligt fel:
Anmäls direkt till utlämningsstället/chauffören vid mottagandet av varan och till Husvagnsprylar Svenska ABs kundtjänst. Emballaget sparas för eventuell reklamation till Schenker för transportskada.

Dolt fel:
Anmäls till Husvagnsprylar Svenska ABs Kundservice inom 3 dagar från mottagandet av varan.

 

5. Garanti
Alla våra produkter levereras med reklamationsrätt och vissa produkter har ytterligare en garanti från leverantören. Produktgarantin gäller funktionsfel som uppkommer under garantiperioden.
Undrar du om en produkt har garanti över den lagliga reklamationsrätten är du välkommen att kontakta vårt kundcenter. Som konsument har du alltid ett visst grundskydd via produktgarantin och reklamationsrätten. Gäller ej företagsköp se punkt 7 i köpvillkoren.

 

6. Reklamation
Enligt Konsumentköplagen gäller alltid rätten att reklamera fel i 3 år. (fr.o.m. 1 april 2005 mot tidigare 2 år) Det betyder, att du i upp till 3 år från köpdatumet kan reklamera eventuella fel på produkten.
Om du anser att din produkt har ett fel, kan du kontakta Husvagnsprylar Svenska AB. Normalt kommer vi att åtgärda felet genom reparation av auktoriserad verkstad men i vissa fall kan andra lösningar också komma till tals beroende på kostnad.
Observera att du debiteras en undersökningsavgift om det visar sig att det är ett handhavandefel. För att lämna en produkt på reparation skall du skicka produkten till Husvagnsprylar Svenska AB - glöm inte kopia på ditt kvitto samt en beskrivning på vad som inte fungerar.

Du skall vara uppmärksam på, att reklamationsrätten inte gäller om det är ett fel som beror på slitage (t ex laserpickup), felaktigt användande (t ex om bruksanvisningen inte följts) eller yttre påverkan (t ex åsknedslag). Vid dessa tillfällen skall du själv så för omkostnaden för en eventuell reparation.

Stora varor kan vara svåra att transportera och här kan vi hjälpa dig. Vi ber er då ta kontakt med vårt kundcenter.

Reklamationsrätt gäller konsumentkunder företagskunder omfattas ej av reklamationsrätten!

 

7. Företagsköp
Om Ni handlar genom ett företag eller använder företagsnamnet på kvittot är det köplagen som gäller. När företag handlar hos oss är det 30 dagars företagsgaranti på alla produkter om man inte tecknar en särskild trygghetsförsäkring på produkten. Om försäkring går att teckna på produkten kommer detta att visas i samband med att du lägger varan i kundvagnen.

 

8. Förbehåll
Vi förbehåller oss rätten att annullera beställningar oavsett om det gäller felaktigheter såsom tryckfel, tekniska problem eller massbeställningar. Då information på våra hemsidor i huvudsak kommer ifrån leverantörer avsäger vi oss ansvar för denna. Vid eventuellt fel information har Du naturligtvis rätt att häva ditt köp med hänvisning till detta.

För produkter som är märkta med "Erbjudande" eller dylikt gäller likaså att erbjudandet endast avser köp av en produkt per kund.

 

9. Betalning
På beställningsbekräftelsen under "Totalt att betala" är alla kostnader inkluderade, även frakt och expeditionsavgift. Alla priser som är angivna hos oss är inklusive 25% moms.

Som kund i Husvagnsprylar Svenska ABs Internetvaruhus kan du välja mellan följande betalningssätt:

Bank/Kreditkort
Betalning via Samport med VISA eller Mastercard utfärdade avscandinavisk bank. Fyll i ditt kortnummer och kortets giltighetstid. Pengarna dras omedelbart från ditt konto när du valt att betala. Överföringen av pengarna sker med SSL-kryptering. Det innebär att ingen obehörig kan se dina kortuppgifter.

Faktura
Både privatpersoner och företag har möjlighet att betala mot faktura. Vi lämnar 14 dagars kredit från den dagen varorna skickas från oss. Det ger dig tid att titta på produkten innan du betalar. Du kan endast välja faktura om du beställer varorna du är kyrkobokförd på. För företag kan så skickas varorna till adressen som finns registrerad hos bolagsverket. Sedvanlig kreditprövning sker och du får ett besked omgående om du kan handla mot faktura. En aviserings avgift på 25 kr tillkommer.

Delbetalning

Husvagnsprylar erbjuder privatpersoner möjligheten att delbetala sin beställning om man handlar för över 1000 kr. Sedvanlig kreditprövning sker och du får ett besked omgående om du kan dela upp din betalning.

Aktuella kanpanjealtenativ
Uppläggningsavgift
Aviavgift
3 månader 0% ränta
95
29
6 månader 0% ränta
195
29
12 månader 0 % ränta
295
29
24 månader 9,95 % ränta
295
29
36 månader 9,95 % ränta
295
29

10. Sekretess
När man surfar på olika hemsidor avslöjar man automatiskt viss information. Vi på Husvagnsprylar Svenska AB använder endast den informationen internt och förmedlar eller säljer aldrig någon information till tredje part. Informationen används endast för att våra kunders bästa.