| Inga varor i din kundvagn

Produkter

Chassidetaljer
Cykelhållare
Eldetaljer
Elektronik
Fotsteg
Fönster & dörrar
Förtält
Husbilar
Hushåll mm
Markiser
Möbler & Fritid
Takboxar mm
Vatten & Avlopp
Värme & Kyla
Övriga tillbehör


Information

Orderbekräftelse mailas 1-2 dagar efter lagd order då det sker manuellt.
Faktura är kostnadsfritt och mailas efter levererad order. Kunden faktureras av oss, ej Klarna.
Alla orders levereras med DHL. Undantag vid mycket små försändelser som skickas med posten.

Ursäkta röran, vi bygger om shoppen!

För tillfället satsar vi på att göra om Husvagnsprylar.se. Den aktuella hemsidan kan därför upplevas som ouppdaterad och endel helt utgående artiklar finns fortfarande kvar i systemet.


Nyhetsbrev


Börja: Avsluta:


Besök oss på facebook

Besök oss på Facebook

Handla tryggt hemma

Vi sätter din säkerhet främst

Din säkerhet kommer förstAtt känna sig trygg när man handlar på internet är inte alltid en självklarhet. Lämna ut sitt kortnummer och fylla i nummer från sin bankdosa kan kännas skrämmande. För att alla ska kunna handla tryggt hos oss så erbjuder vi Klarnas tjänster. Det innebär att du kan handla mot faktura eller dela upp din betalning. Om du väljer faktura eller delbetalning så betalar du ingenting fören 14 dagar efter vi skickat dina produkter. Det ger dig god tid att titta på produkterna du beställt och skulle du mot förmodan ångra ditt köp har du 15 dagars öppet köp från leveransdagen som konsumentkund. Du har i detta läget inte betalat någonting, du har kunnat titta på din vara och kunnat returnera ditt köp. Det är vad vi kallar en trygg E-handel.

Fakturaköp
För att kunna handla mot faktura så måste du ange adressen du är kyrkobokförd på. Detta för att säkerhetsställa att ingen annan beställer varor i ditt namn. En kreditkontroll sker på 2-3 sekunder och du ser direkt på skärmen om ditt köp gick igenom. Märker du att du inte har pengar att betala hela fakturan på en gång så är det inga problem. På fakturan står även ett minimum belopp att betala. Din faktura görs då automatiskt om till en delbetalning. Du behöver inte meddela oss eller Klarna i förväg. Du kan när som helst välja att slutbetala din faktura. Har du frågor rörande din faktura kan du ringa Klarna på 08-120 120 00. Både företag och privatpersoner kan handla mot faktura. En faktura avgift på 25 kr tillkommer.

Titta på köpvillkoren Klarna ställer

Delbetalning
Ibland kan det komma oförutsedda utgifter och man har helt enkelt inte råd att betala allt man behöver på en gång. Då kan det kännas skönt att dela upp sin betalning. Husvagnsprylar erbjuder alla konsumentkunder möjlighet att delbetala alla köp över 1000 kr. för att det ska vara möjligt med delbetalning så måste du ange adressen du är kyrkobokförd på. Detta för att säkerhetsställa att ingen annan beställer varor i ditt namn. Du väljer även delbetalnings plan. Vid delbetalning vill även Klarna veta din årsinkomst. Det är inga uppgifter som vi på Husvagnsprylar Svenska AB ser. Det skyddar dig som kund och endast Klarna kan se uppgifterna du lämnat. En kreditkontroll sker på 2-3 sekunder och du ser direkt på skärmen om ditt köp gick igenom. Dina varor skickas från oss och om du handlat över 2500 kr kommer ett avtalspapper på delbetalningen. I annat fall kommer avtalet direkt från oss med leveransen. Du kan när som helst slutbetala eller betala in ett högre belopp än det som är förtryck på din AVI. Du behöver inte meddela detta till oss eller Klarna. Vill du däremot ha en längre avbetalningstid än den du valde vid ditt köp så kontakta Klarna på 08-120 120 00. Endast konsumentkunder kan välja delbetalning. Företag kan endast handla mot faktura eller kortbetalning.

Titta på köpvillkoren Klarna ställer

Kortbetalning
Känner man sig trygg med att lämna ut sitt kortnummer på internet så erbjuder även vi dig tjänsten att betala med VISA eller Mastercard. Med vårt system så ska alla kunna känna sig trygga med att betala med kort. Vi arbetar med Samport som tillhandahåller säkerhetstjänsterna åt oss. Ditt kortnummer skickas krypterad vilket innebär att det är oläslig för alla utom Samport. Det är en industrialiserad lösning som kallas SSL och används över hela EU och USA. Samport samkör även sina system med Nordea, Handelsbanken, Swedbank och Danskebank med fler vilket innebär att man behöver tillgång till sin internetdosa eller Swedbanks program installerat på datorn. Detta för att förhindra att någon ska kunna komma åt känslig information och för att ditt köp skall kännas tryggt när du handlar hos oss. Vi har även lagt till tjänsten SAFT som står för Samport Anti Froud System som är en mjukvara som förhindrar att någon skall kunna sno ert kortnummer eller lura oss på pengar med stulna kort. Så har du tappat ditt kort och du har anmält det så går det inte att handla med på Husvagnsprylar Svenska AB:s webbplatser vilket det gör hos många andra som inte har en stöldlås. På Husvagnsprylar Svenska AB kan man endast handla med kort utfärdade av Nordiska banker. Detta för att skydda alla parter vid köp hos oss.